Njeni su se rastali

Aleksandra Prijović na skromnu proslavu rođendana pozvala je i oca, od kojeg se udaljila još u djetinjstvu, zajedno su pozirali

Aleksandra Prijović - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Aleksandra Prijović proslavila je 29. rođendan, a njeni pratitelji ostali su iznenađeni kad je pokazala u kakvom ga je skromnom društvu dočekala.

Pjevačica Aleksandra Prijović ovog je vikenda napunila 29 godina, a iako su svi mislili kako će nakon vrlo uspješne godine napraviti pravu feštu, ona je sve proslavila vrlo skromno.

Prijović je na Instagramu pozirala s obitelji, a rođendanske svjećice puhala je uz skromnu tortu roza boje u obiteljskoj kuhinji. 

Posebnu pozornost ukrala je fotografija na kojoj pozira sa svojim ocem Nedeljkom, koji se od njene majke rastao još dok je pjevačica bila mala. Više o tome pročitajte OVDJE.

Njeni pratitelji ostali su oduševljeni skromnošću pjevačice i poželjeli su joj sve najbolje.

''Kad je najveća zvijezda, a najnormalnija od svih'', ''Tako prizemna...'', ''Sretna nam bila'', ''Sretno, dušo moja'', pisali su joj.

Aleksandri je rođendan prva čestitala njena mama Borka, a kakve joj je želje napisala, pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, nakon rasprodanih arena diljem Hrvatske Aleksandra je neki dan najavila i drugi koncert u Splitu. Kad će se održati, pogledajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Alen Vitasović objavio fotografiju svoje predivne kćeri: ''Kakva ljepotica!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svi su gledali u našu lijepu sportsku novinarku dok je ona pratila Lokomotivu i Osijek, imala je najslađe društvo!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS