"hvala vam dragi moji!"

Povijest se ponavlja? Nakon rasprodanog prvog, Aleksandra Prijović najavila je i drugi koncert u Splitu!

Aleksandra Prijović Jurica Cvitanić/Extra FM 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Aleksandra Prijović vrlo brzo rasprodala je prvi koncert u Splitu, a sada je najavila da će u Dvorani Gripe nastupiti i 10. studenog.

Zbog velikog interesa, omiljena regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je još jedan koncert u Splitu, koji će se održati 10. studenog u Dvorani Gripe. Nakon niza uspješnih nastupa diljem regije, popularna pjevačica pružit će splitskoj publici još jednu priliku za nezaboravnu glazbenu večer.

"Hvala vam dragi moji! Vidimo se i drugu noć u Splitu!", poručila je Aleksandra putem Extra FM-a.

Omiljena pjevačica ponovno je opravdala status jedne od najtraženijih zvijezda na regionalnoj sceni. Drugi koncert obećava jednako spektakularan doživljaj, uz izvedbe hitova kao što su "Senke", "Devet života", "Legitimno" i mnogih drugih.

Splitsku publiku očekuje večer ispunjena snažnim emocijama, uz vrhunski osmišljen scenski nastup. Aleksandrini koncerti poznati su po fantastičnoj kombinaciji vizualnih i glazbenih elemenata, uključujući impresivne svjetlosne efekte, koreografije i kreativnu scenografiju, koja svakoj pjesmi daje posebnu dimenziju.

Nakon niza rasprodanih koncerata u najvećim dvoranama diljem regije, Aleksandrina turneja "Od istoka do zapada" ne prestaje oduševljavati publiku. Split je sada dobio još jednu priliku da doživi ovu nezaboravnu glazbeno-scensku čaroliju.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Ni kiša ih nije spriječila da se prošetaju zagrebačkom špicom, pogledajte tko je sve snimljen na glavnom trgu

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Sad je novi član žirija MasterChefa, ali ovo mu nije prvi put u najpoznatijoj kuhinji, sjećate ga se?
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS