Opa, baš drugačije!

Zašto su se ovog puta svi okretali za Prijom? Sve je iznenadila modnim komadom u kojem je baš i ne viđamo!

Aleksandra Prijović - 9 Antonio Ahel/ATAImages 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Aleksandra Prijović bila je centar pozornosti u posljednjem izlasku, a u ovakvom izdanju još ju nismo vidjeli.

Aleksandra Prijović bila je na premijeri predstave ''Da sam ja neko'' u Beogradu, a posebnu pozornost privukla je svojim outfitom.

Prijović je u kazalište stigla u uskom trapericama i kožnoj jakni, a nosila je i čizme na petu te kosu stavila u pundžu.

Inače ju uvijek viđamo u haljinama ili svečanijim kombinacijama, pa je ovako izdanje bilo privlačno svima oko nje koji je nisu prestali gledali.

Prilikom dolaska, Aleksandra se fotografirala s Enisom Bešlagićem čija je i predstava, a fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Aleksandra proteklih godinu dana puni Arene diljem regije, a sljedeći mjesec još će jednom nastupiti i u Zagrebu. Više pročitajte OVDJE.

Nedavno je proslavila 29. rođendan, a skromno slavlje oduševilo je sve njene fanove. Više pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša glumica javila se s Floride tijekom uragana, ovo ju je baš začudilo: ''Svako malo ga odnese, ali on se ne da!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša lijepa glumica pohvalila se novim uspjehom, nevjerojatno je koliko zrači seksepilom i u sedmom desetljeću!

Povezana vijest Celebrity Prija se povlači iz javnosti, sve je objasnila: ''Kao što sam i na svom Instagramu objavila...''

Povezana vijest Celebrity Prijović pokazala isklesani trbuh u mini topiću, zgodni suprug nije ju puštao iz zagrljaja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS