iznenađenje!

Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Hilaria Baldwin rodila je peto dijete u rujnu prošle godine, a sa suprugom Alecom Baldwinom sada je i šesti put postala majka.

Glumac Alec Baldwin u 63. godini dobio je šesto dijete sa 26 godina mlađom suprugom Hilarijom, samo šest mjeseci nakon što je ona rodila njihovo peto dijete. Sretne vijesti podijelili su na Instagramu.

"7", napisala je Hilaria u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom djecom. Broj sedam odnosi se na broj djece koju Alec ima, uključujući i Ireland, koju je dobio s bivšom suprugom Kim Basinger. Za časopis People Hilaria je potvrdila da su ona i Alec ponosni roditelji šestero djece.

Sina Eduarda rodila je u rujnu prošle godine, nakon što je imala dva spontana pobačaja, a o tome da čekaju još jedno dijete slavni par nije dosad pričao. Nije poznato jesu li bebu posvojili ili ju je rodila surogat-majka.

Alec se posvetio djeci u braku s Hilarijom, dok je s najstarijom kćeri Ireland i bivšom suprugom imao problematične odnose. Svojedobno je procurila snimka s telefonske sekretarice u kojoj je Baldwin nazvao 11-godišnju kćer bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao.

Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Svi su počeli nagađati da nešto skriva, a slavna ljepotica nije dugo čekala te je fanovima otkrila sretne vijesti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS