obitelj se širi

Čekaju sedmo dijete: Supruga glumca koji se nedavno našao usred skandala objavila da im stiže prinova!

Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Alec i Hilaria Baldwin objavili su da u njihovu obitelj stiže sedmo dijete.

Supruga glumca Aleca Baldwina, Hilaria Baldwin, na Instagramu je otkrila da je ponovno trudna. "Nakon brojnih uspona i padova posljednjih godina imamo uzbudljive i velike vijesti - još jedan Baldwin nam stiže ove jeseni", napisala je uz obiteljski video.

"Bili smo uvjereni da je naša obitelj potpuna te smo izvan sebe od sreće zbog ovog iznenađenja! S vama dijelim trenutak kada sam djeci rekla sretne vijesti - kao što možete vidjeti, jako su uzbuđeni. Naša nova beba je svijetla točka naših života. Blagoslov u ovim neizvjesnim vremenima", napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

63-godišnji Alec i njegova 38-godišnja supruga ponosni su roditelji šestero djece. Prošle godine su sve iznenadili objavom o prinovi u obitelji jer je samo nekoliko mjeseci ranije Hilaria rodila njihovo peto dijete, no kasnije je otkriveno kako im je sina rodila surogat-majka. Baldwin s bivšom suprugom Kim Basinger ima kćer Ireland (26).

Vijest o proširenju obitelji podijelili su pet mjeseci nakon fatalne pucnjave na setu filma Rust u Novom Meksiku, gdje je glumac slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS