Preslatki su!

Zgodni nogometaš nije ispuštao Albinu iz nježnog zagrljaja, a mnogima je bio zanimljiv i jedan neobičan detalj na njoj

showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić je na dodjelu Porina stigla u pratnji svog dečka Ivana Ćalušića.

Naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić bila je jedna od glavnih zvijezda na ovogodišnjoj dodjeli Porina koja je održana u Zagrebu, ali i jedna od nagrađenih izvođača.

Naime, 22-godišnjoj je Albini pripala nagrada u kategoriji za najboljeg novog izvođača, a na dodjelu je stigla u pratnji svog dugogodišnjeg dečka, nogometaša Ivana Ćalušića.

Ivan ju bodrio cijelo vrijeme i bio uz nju, a fotografi su ih uhvatili u nježnom zagrljaju. Albina je njihovu fotografiju s crvenog tepiha podijelila i na svom profilu na Instagramu.

"Predivni ste", "Kraljice, najbolja si", "Volim vas", "Obožavam vas, bravo Albina", "Čestitam, prekrasan te par", "Prelijepa si Albina, imaš predivan osmijeh", "Grammy je sljedeći? Bravo", "Prelijepi ste kao i uvijek", neke su od poruka koje je dobila u komentari.

Albina je pažnju plijenila i zanimljivom modnom kombinacijom, a najviše pogleda privukao je njezin krzneni topić i goli trbuh, ali i vitka linija kojom se može pohvaliti. 

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Pogledajte izdanje Maje Šuput kojeg se ne bi posramile ni najveće holivudske glumice, ali i trenutak kad joj ni Frano nije odolio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS