i ona se oglasila!

Albina dobila laskavu titulu od fanova Eurosonga, svi se slažu da je to zaslužila: "Dušo, opljačkali su te"

showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavatelji Eurosonga odabrali su najboljeg izvođača koji se nije plasirao u veliko finale, a pobjedu je odnijela naša Albina.

Organizatori Eurosonga su proteklih dana objavljivali tko je imao najbolju frizuru, tko je bio najbolje odjeven, čiji je video bio najbolji te još nekoliko pohvala s proteklog Eurosonga, a vrijedno priznanje dobila je i naša Albina.

Upravo naša pjevačica je po mišljenju obožavatelja Eurosonga najbolja pjevačica koja se nije plasirala u finale. Ovo priznanje komentirala je i ona, a na Instagramu je ispod objave ostavila emotikon srca.

"Dušo, opljačkali su te", "Pravda za Albinu. I dalje me boli što nisi bila u finalu", "Prava je kraljica", "Definitivno je zaslužila ovu pohvalu", samo su neki od komentara ispod objave na službenom Instagramu Eurosonga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Među nominiranima za najboljeg izvođača koji se nije plasirao u finale našli su se i danski, australski, poljski i češki predstavnici na prošlogodišnjem Eurosongu.

Pobjedu je prošle godine odnio talijanski Maneskin s pjesmom "Zitti E Buoni", a veliko finale Eurosonga će se ove godine održati 14. svibnja u torinskoj areni Pala Alpitour koja ima 13.000 sjedećih mjesta.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS