Novi Robocop

'Zbog 16 kila teškog odijela osjećao sam se poput diva'

showbuzz DNEVNIK.hr

Joel Kinnaman entuzijastično je prihvatio ulogu jednog od najpoznatijih policajaca na svijetu – Robocopa. On je i naš odabir za rubriku FILM utorkom.

Nositi odijelo Robocopa sa sobom nosi i breme neudobnosti, a jedna od njih svakako je i činjenica što je sam glumac tijekom snimanja izjavio da se 'osjeća poput diva'. Joel Kinnaman je već sam po sebi visok 188 centimetara, a dok je tijekom snimanja zahtjevnih akcijskih sekvenci nosio Robocop odijelo njegova visina bila je još izraženija.

Remake filmskog klasika... RoboCop se vraća!

'Svakoga dana trošili smo otprilike pola sata na stavljanje odijela na moje tijelo, a neki odvojeni dijelovi koji nisu sastavni dio odijela morali su biti umetnuti naknadno. Zbog svega toga moji pokreti u odijelu su bili potpuno drugačiji od normalnih. I premda moram priznati da je bilo pomalo neudobno – zbog toga što je težilo gotovo 16 kilograma – brzo sam se na njega navikao. Nošenje odijela postala je svakodnevna stavka, realnost', izjavljuje Joel Kinnaman, široj publici vjerojatno najpoznatiji po ulozi detektiva Stephena Holdera u američkoj verziji serije 'Ubojstvo' (The Killing).

Akcijski spektakl 'Robocop' režirao je Jose Padilha koji je 2008. godine osvojio nagradu za najbolji film na filmskom festivalu u Berlinu (Elitna postrojba). Uz Joela Kinnamana u glavnim ulogama u novoj verziji Robocopa pojavljuju se Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Michael Keaton, Jackie Earle Haley i Abbie Cornish.

U domaća kina film 'Robocop' stiže već 6. veljače – punih tjedan dana nego što će ga imati priliku vidjeti publika u SAD-u. Do tada možemo uživati u traileru za film!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS