Melem za oči

Brazilska ljepotica podigla temperaturu na plaži, ali i potaknula šuškanja među fanovima

Adriana Lima (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Adriana Lima zablistala u jednodijelnom kupaćem kostimu.

Gdje god se pojavi za 38-godišnjom brazilskom manekenkom Adrianom Limom okreću se glave, bilo to na modnim pistama ili ulici. Iznimka naravno nije ni jedna talijanska plaža, na kojoj prelijepa brineta uživa ovih dana.

Tako je s nekoliko fotografija odlučila počastiti obožavatelje koji je prate na profilu na Instagramu i objavila one u kojima pozira u jednodijelnom kostimu, koji malo toga ostavlja mašti. Top figura i dekolte na prvi pogled dolaze do izražaja što je malo kome promaklo. Pritom je napisala hešteg "jamesbonddjevojka" i time pokrenula nagađanja i želje fanova koji bi je voljeli vidjeti u toj ulozi.

"Iz dana u dan sve ljepša", "Oduzimaš nam dah", "Kakvo savršenstvo", "Nadam se da si ti sljedeća Bond djevojka", poručili su joj fanovi.

Ova bivša anđelica Victoria's Secret showa u toj se ulozi našla najduže od svih ostalih, točnije od 1999. do 2018., a godinu dana ranije proglasili su je najvrednijom manekenkom. O skandalima koji ovih dana potresaju njezina bivšeg poslodavca nije se oglasila.

Ranije ove godine prekinula je vezu s turskim milijunašem Metinom Harom nakon 18 mjeseci veze, a sada ljubi poduzetnika i multimilijunaša Emira Yumara, također iz Turske. On potječe iz obitelji koja je u Turskoj ekvivalent Hiltonima. Vlasnici su niza luksuznih hotela u kojima odsjedaju samo najslavniji i najbogatiji pripadnici elite, a poznato je i kako je jednu sobu njihova hotela Lindsay Lohan prilikom razuzdanog partyja potpuno devastirala. Njegovo se bogatstvo procjenjuje na 250 milijuna dolara.

Iza Adriane je osim uspješne karijere i buran privatni život. Prvo je željela biti časna sestra, no na kraju je postala manekenka. Udala se za srpskog košarkaša Marka Jerića i s njime dobila dvije kćeri Valentine i Sienne.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS