Romantična objava

Jedan od najljepših domaćih parova vratio se u Hrvatsku i pokazao zašto baš oni nose tu titulu

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car vratili su se u Hrvatsku iz francuskog Marseillea, gdje on igra nogomet.

Naš nogometni reprezentativac 23-godišnji Duje Ćaleta-Car i njegova 28-godišnja djevojka Adriana Đurđević konačno su se uspjeli vratiti u Hrvatsku, nakon što su tri mjeseca izolacije zbog koronavirusa proveli u Marseilleu, gdje on igra nogomet za istoimeni slavni klub.

Par se veseli povratku kući nakon popuštanja mjera, a Adriana je na svom profilu na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju snimljenu u rodnom joj Dubrovniku.

"Raj", napisala je kratko uz romantičnu fotografiju i hešteg "ljubav do mjeseca i natrag".

U komentarima su joj se javili pratitelji koji su se teško mogli odlučiti koje od njih dvoje bolje izgleda.

"Duje top, a nisi ni ti loša", "Najljepši ste par na svijetu", "Ostani u Marseillu s Dujom sljedeće sezone", "Obožavam vas", "Lijepi ste", "Preslatki", "Predivan par", poručili su im u komentarima.

Adriana se nedavno na društvenim mrežama pohvalila i zavidnom linijom objavivši fotografiju na kojoj pozira u seksepilnom bikiniju s čipkastim detaljima, kojom je oduzela dah svojim obožavateljima. 

Ona i Duje u vezi su dvije godine, a zbog njega se preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova te plijene pažnju gdje god da se pojave.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS