Preslatko!

Adriana Ćaleta-Car pohvalila se svojim malenim sinom i raznježila svoje pratitelje emotivnom porukom

Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Adriana Ćaleta-Car objavila je fotografiju sa sinčićem Maurom u naručju pa objasnila kako je on njezin razlog za mir i sreću.

Supruga slavnog nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana podijelila je preslatku fotografiju s emotivnim opisom i tako raznježila sve svoje pratitelje.

Riječ je o fotki na kojoj Adriana drži malenog sinčića Maura u naručju s osmijehom na licu, a ispod je u opisu napisala:

"Provjereno. Ti si razlog zašto je moj svijet miran. Ti si moja sreća".

"Ljubavi dvije", "Najdraži Uragan", "Kako ste lijepi", "Tako slatki", "Prekrasni", "Bebice", samo su neki od komentara obožavatelja koji su se nizali ispod posta.

Adriana i Duje trenutno s Maurom uživaju u Dubrovniku, odakle ona objavljuje storije kako se provode.

Obitelj trenutno živi u Francuskoj gdje on igra za nogometni klub Marseille, a ona od tamo rado dijeli fotografije s bazena na kojem uživa u društvu prijateljica, ali i svog sinčića dok je tata na treningu.

Par se nedavno vjenčao, a nakon toga odlučili su se otputovati na medeni mjesec u New York, odakle je Adriana na društvenim mrežama otkrila kako se provode. Sinčića Maura dobili su u kolovozu prošle godine, a Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Hana Huljić napustila je rodilište s kćerkicom daleko od očiju znatiželjnika, po nju je došla majka Vjekoslava

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Donalda Trumpa niste nikad vidjeli ovakvog: Pokopana njegova prva supruga Ivana, obitelj se od nje oprostila u New Yorku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS