Nije ovo htjela propustiti

S dugoočekivanog koncerta Adele u Münchenu šire se urnebesne snimke, evo što je napravila!

Adele - 8 Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pjevačica Adele sinoć je održala dugoočekivani koncert u Münchenu, ali usred nastupa napravila je pauzu zbog Olimpijskih igara.

Adele je oduševila obožavatelje prijenosom polufinala i finala Olimpijskih igara na 100 metara za atletičarke na koncertu u Münchenu.

Videozapisi podijeljeni na društvenim mrežama pokazuju kako je Adele pauzirala koncert i na velikom videozidu pustila finale na 100 metara Olimpijskih igara na 100 metara. Polufinale se prenosilo na prepunom stadionu, a finale se prikazivalo nekoliko sati kasnije, uživo iz Pariza.

U finalu je Julien Alfred iz Svete Lucije osvojila zlato, dok je srebrnu medalju dobila Amerikanka Sha'Carri Richardson.

Pjevačica ovaj mjesec ima 10 koncerata u njemačkom gradu u posebno prilagođenoj areni kapaciteta od 80.000 ljudi po večeri. Svoj prvi koncert u Münchenu morala je prekinuti kako bi joj pomogli skinuti dio haljine koja je bila mokra od jake kiše.

Dobitnica 16 Grammyja najavila je u srpnju da će uzeti "veliku pauzu" od glazbe nakon niza nadolazećih nastupa.

Za njemačku televizijsku kuću ZDF rekla je: "Moj rezervoar je trenutno prilično prazan. Uopće nemam nikakvih planova za novu glazbu. Želim veliki odmor nakon svega ovoga i mislim da se neko vrijeme želim baviti drugim kreativnim stvarima", dodala je.

Pjevačica je posljednji put nastupila u kontinentalnoj Europi 2016., a posljednji put u Velikoj Britaniji u srpnju 2022. na British Summer Time festivalu u Hyde Parku.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić za koncert usred ljeta je odabrala pomalo neobičnu kombinaciju, što vi kažete?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zgodni brat Donne Vekić baš poput sestre može se pohvaliti zavidnim uspjehom, evo čime se bavi!

Povezana vijest Celebrity Naša glumačka diva drastično je promijenila izgled, promjenu je ponosno pokazala pred pratiteljima: ''Ludiloo!''

Povezana vijest Celebrity Andrea Šušnjara odradila je jedan od zadnjih koncerata s grupom Magazin, evo kako se dotjerala za tu priliku!

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden nije skrivala emocije zbog posebnog muškarca u njezinu životu: "Hvala što si našu kuću ispunio ljubavlju!"

Povezana vijest Celebrity Ovo je vila koju je Ben Affleck kupio sam sebi na dan rođendana Jennifer Lopez!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS