Ona je vatrenija

Mogao je imati svaku koju je htio, a zavela ga je 23 godine starija redateljica kad je imao samo 19

Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumac Aaron Taylor-Johnson ima 29 godina, a 2012. godine vjenčao se 52-godišnjom redateljicom Sam.

Glumac Aaron Taylor-Johnson progovorio je o braku s 23 godine starijom redateljicom Sam Taylor-Johnson.

Britanski glumac danas ima 29 godina, a 2012. godine vjenčao se 52-godišnjom redateljicom Sam koja je u središtu pozornosti došla kada je režirala prvi nastavak erotske trilogije "Pedeset nijansi sive" koji je bio potpuni fijasko, kao i preostala dva nastavka.

Tada se počelo pisati o njihovoj ljubavi i braku koji i dan danas intigrira javnost zbog velike razlike u godinama. I dok su mlađe žene sa starijim muškarcima sasvim normalna pojava u Hollywoodu, čini se kako je obrnuta situacija još uvijek tabu.

"Ne uključujem se u razgovore o razlici u godinama. Kada bih prije čitao članke, uzrujao bih se. Što to uopće znači razlika u godinama? Ja je nisam primijetio kad smo se zaljubljivali jedno u drugo niti ju sad primjećujem. Ljudi koji me znaju, zovu me Benjamin Button - misle da sam ja stara, a ona mlada duša", otkrio je Aaron u jednom intervjuu iz 2015. godine.

S redateljicom se počeo viđati kada je imao svega 19 godina, a ona 42. "Znao sam odmah da želim biti s njom i imati djecu i to je bilo to. Dobro se sjećam tog dana, kao i onog kad sam ju zaprosio." Par danas ima dvoje djece te je u sretnom braku od 2012. godine.

Godinu dana prije nego je upoznala markantnog glumca, redateljica se rastala od prvog supruga, galerista Jaya Joplinga za kojeg se vjenčala 1997. godine te par ima dvije kćeri.

I u braku s Aaronom Sam je rodila dvije djevojčice.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS