Proglašen vulgarnim

Ovaj je spot prije 17 godina šokirao gledatelje zbog golotinje i vrućeg plesa, a danas bi mu se smijali

Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prije 17 godina Christina Aguilera bila je jedna od najslavnijih pjevačica na svijetu.

Ovaj spot označio je promjenu slavne pjevačice koja je dotad furala imidž slatkice.

Pop-senzacija Christina Aguilera danas ima 38 godina i dvoje djece, jedan propali brak iza sebe s Jordanom Bratmanom te je od 2010. godine u sretnoj vezi s partnerom Matthewom Rutlerom.

Prije 17 godina bila je jedna od najslavnijih pjevačica na svijetu u vječnom rivalstvu s Britney Spears, no onda je napravila nagli zaokret u glazbenom i fizičkom smislu.

Naime, te davne 2002. godine izbacila je seksi spot za pjesmu "Dirty" koja je nastala u suradnji s reperom Radmanom, koji je vrvio golotinjom i vrućim plesom, što je za ono doba bilo poprilično šokantno. Naravno, danas bi ovaj spot bio jedan od umjerenijih, jer se danas na društvenim mrežama i televiziji skidaju i one žene koje nisu zvijezde A-liste, no vremena se mijenjaju.

Ipak, prije 17 godina, o ovom se spotu pričalo mjesecima, kao i o transformaciji slatke Christine u seksi zavodnicu s puno šminke na očima, kratkim suknjicama i topićima.

Nakon plavokose djevojčice s malo šminke koja je pjevala dječje i ljubavne pjesme, ovo je bio poprilični šok obožavateljima, a isti je priredila i Britney Spears nekoliko godina kasnije kada je počela davati prve naznake da joj je slava postala preveliki teret.

Vjerovali ili ne, spot je prije tih istih 17 godina proglašen vulgarnim, dok o njemu 2019. godine ne bi pričao nitko.

Christina je danas još neprepoznatljivija, a u intervjuima često ističe kako ju nije briga što javnost misli o njezinim kilogramima, jer se nikada nije osjećala bolje u vlastitoj koži. 

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS