Muči se

ALEX GONZALEZ Frajer koji osvaja izgledom, a usamljen je

showbuzz DNEVNIK.hr

Alex Gonzalez odmah je zapeo za oko svima vole dobru, uzbudljivu seriju. Donosimo vam detalje iz njegovog života koje zasigurno niste znali.

Alex Gonzalez, naviknut na angažmane na televiziji, kao i na one za veliko platno, u seriji Principe koju gledatelji Nove TV prate od ponedjeljka do srijede nabasao je na najtežu ulogu svoga života. Glumi tajnog agenta obavještajne službe koji dolazi u policijsku postaju jedne četvrti u Ceuti da bi istražio planove džihadista. "U Principeu ništa nije kako izgleda", kaže Gonzalez o ovome ambicioznome projektu čijim je članom postao nakon kastinga na kojem je dobio ulogu Javiera Moreya, agenta Obavještajne službe (CNI), šefa policijske postaje u Principeu, problematičnoj četvrti koja je i sama kao lik u seriji.

„Četvrt Principe s 12 000 stanovnika muslimanske vjere i stopom nezaposlenosti od otprilike 80% mnogo je dala seriji, ne samo u vizualnom smislu zbog boja i arhitekture nego i mirisima i okusima koji katkad, čini se, prelaze granice ekrana", ističe glumac.

Prije samoga snimanja nisam znao ništa o Principeu, bio je za mene velika nepoznanica, a zbog situacije u kojoj se ondje živi osobno sam se jako zabrinuo. Čak smo razmišljali i o promjeni imena serije da ne bismo stigmatizirali četvrt, ali na kraju smo shvatili da neće biti potrebno", dodaje Gonzalez.

Ipak, glumac je u Ceuti proveo samo dva i pol tjedna, a ova policijska serija protkana ljubavnim pričama snimala se uglavnom u Madridu zahvaljujući virtualnim scenografskim obradama studija Stargate Studios, tvrtke koja je zaslužna za scenografiju serija poput Živi mrtvaci ili Momci s Madisona.

Za vrijeme snimanja Principea Gonzalezov privatni život patio je i postao usamljeniji, baš kao i život samotnog lika kojega tumači u seriji. Ipak, naučio je da: "Nema potrebe birati jer se može kvalitetno odraditi posao i održavati privatni život u isto vrijeme."

Što se tiče posla, priznaje da se odmaknuo od imidža seks-simbola, iako se već u prvom nastavku serije Príncipe pojavljuje bez majice. „U seriji se razodijevam tri puta, i svaki put opravdano", kaže glumac, a naglašava „da se svaki mladi glumac mora namučiti za dobre kritike".


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS