Kakvo iznenađenje!

Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +0 In magazin: Danijela Martinović Galerija

Kad muškarac voli ženu - tako bi se mogla nazvati današnja epizoda Zvjezdanog iznenađenja. Kako je jedan suprug pripremio iznenađenje života voljenoj ženi, doznajte u nastavku.

Saša Preradović iz Križevaca pripremio je iznenađenje svojoj supruzi Nikolini Preradović i u goste joj doveo Danijelu Martinović, njenu najdražu pjevačicu.

Dok je Nikolina u svom domu uživala sa sinom Petrom i gostima, na vrata su joj pokucale Minea i Danijela, a Nikolina je vidjevši našu pjevačicu ostala u blagom šoku.

''Moram reć da je i mene bila trema, doć nekome tako na vrata u njegova četiri zida, ali ona je bila apsolutno genijalna'', priznala je Danijela.

Nikolinin sinčić Petar nije se mogao nagledati ekipe In magazina koja je sve snimala, a suprug Saša bio je sretan jer je iznenađenje ispalo po planu. No, Nikolina je otkrila detalj koji joj je tog jutra bio čudan.

''Nisam ništa posumnjala, ali suprug je jutros počistio cijeli stan, inače baš i ne radi to…'', rekla je Nikolina pa nasmijala Danijelu i Mineu.

''Bilo je vrlo ugodno, ali prvo mi je palo napamet, otkud vi znate za mene i otkud vi na mojim vratima'', dodala je.

Nikolina je potom imala čast popričati s Danijelom što god ju je zanimalo, a kako je to izgledalo pogledajte u prilogu.

A ako i vi želite iznenaditi nekog vam dragog, pišite nam na redakcijski mail inmagazin@novatv.hr i možda odaberemo baš vas!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 5 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević mjesecima taji ime kćerkice, a sad je usrećila obožavatelje: "Znam da vas zanima kako se zove…"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović - 2 Sergej Trifunović Sergej Trifunović - 1 Sergej Trifunović +9 Sergej Trifunović na Braču - 3 Celebrity Sergej Trifunović oglasio se prvi put nakon izlaska iz pritvora, pratiteljima je poslao znakovitu poruku: ''Ja sam odsad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene