Metal atrakcija u Zagrebu

Jedan od najboljih svjetskih metal vokala dolazi u Hrvatsku: Corey Taylor priprema pravi spektakl i žestoku svirku

Corey Taylor - 1 Corey Taylor - 1 AFP 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Corey Taylor - 1 Corey Taylor - 2 +0 Corey Taylor Galerija

Jedan od najistaknutijih metal vokala ovog stoljeća, frontman metal atrakcije Slipknot i Stone Sour, premijerno dolazi u Zagreb. Koncert Corey Taylora najavljen je za četvrtak, 6. lipnja na Šalati.

Corey Taylor, jedan od najznačajnijih metal vokala u posljednjih 25 godina, frontman multiplatinastih stadionskih atrakcija Slipknot i Stone Sour, premijerno dolazi na naše prostore sa solo projektom i svojim bendom.

Corey Taylor dolazi u Zagreb 6. lipnja, a nakon što je rasprodao Tvornicu kulture, koncert je premješten na Šalatu. 

Na koncertu ga prati novi bend, a uz pjesme s posljednjeg izdanja izvodit će i klasike iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere. 

 

S više od 25 milijuna prodanih albuma i desetak rasprodanih stadionskih i arenskih turneja u karijeri, Corey Taylor spada među najznačajnije osobe žestokog žanra. Nemjerljivo je utjecao na kulturu kao neuništivih Slipknot i kao prvo ime platinama nagrađenih Stone Sour. Na turneji će promovirati aktualan drugi samostalni album „CMF2“, a uz pjesme s novog izdanja set liste sadrže i one iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere.

Globalno gledano, Coreyev Slipknot jedan je od najvećih i najutjecajnijih metal bendova posljednjih 25 godina.

 Na svom kontu imaju 13 platinastih i 44 zlatna albuma, od kojih su čak tri debitirala na prvom mjestu Billboardovih 200 („All Hope is Gone“, „.5 the Gray Chapter“ i „We Are Not Your Kind“), a prodali su više od 42 milijuna ploča. Stone Sour hvatili su pak dva zlatna albuma i šest multiplatinastih, platinastih i zlatnih singlova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene