njihovo javno pojavljivanje

Jedna od najljepših domaćih glumica dala rijetku izjavu o svom suprugu: ''S njim sam sto posto svoja''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Ples sa zvijezdama, Tara i Mateo - 2 Ples sa zvijezdama, Tara i Mateo - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +18 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Galerija

Tara Thaller pod mentorstvom Matea Cvenića i u trećoj emisji showa ''Ples sa zvijezdama'' potvrdila je svoj talent za ples.

Tara Thaller i Mateo Cvenić u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su cha-cha-cha

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin ''Ja to jako cijenim'' Jedan od naših najpoznatijih influencera otkrio tajnu jako zanimljive tetovaže: ''Predstavlja tu jednu ljubav koju smo si obnovili''

A budući da je tema ove emisije ljubav, kao i svaki natjecatelj, u prilogu prije svoje plesne izvedbe Tara je otkrila što je za nju najveća ljubav. 

''Meni je obitelj samo ljubav i najbitnija u životu. Moj suprug Faris odlično se uklopio, svi ga vole i ja volim njegovu obitelj. Odličan smo tim'', rekla je Tara pred kamerama Plesa sa zvijezdama, a samo za naš show izjavu je dao i sam glumac i glazbenik Faris Pinjo. 

''Tara i ja upoznali smo se 2019. godine za vrijeme Sarajevo Film Festivala i onda smo zajedno bili na Akademiji. Kod Tare me prvo, naravno, privukla ljepota, a onda kasnije kad sam je upoznao, kad sam vidio koliko je dobra i jednostavna, jackpot'', zaključio je, a Tara je otkrila kako je znala da je on onaj pravi. 

''Presudno mi je bilo to što sam s njim mogla biti sto posto svoja'', priznala je, a suprug Faris zbilja joj je najveća podrška, što je i dokazao svojom izjavom.

''Tara je u plesu fantastična i volio bih da pobijedi'', zaključio je. 

Tara i Faris u tajnosti su se vjenčali krajem prosinca 2021. godine, a sretnom vijesti par se tada pohvalio na Instagramu.

Inače, Tara i Mateo u trećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" dobili su lijepe komentare od žirija.

"Tara, ti si se u samo dvije epizode pozicionirala jako visoko i zato ćemo ti mi možda cjepidlačit jer očekujemo puno. Primijetila sam male nesigurnosti u pokretima, ali ti to ne pokazuješ na van i skidam ti kapu do poda", komentirala je Franka.

"Meni se svidjelo kako si pristupila koreografiji, koja nije bila jednostavna, vrlo zahtjevna kombinacija, ali uspjela si sve odraditi i to je jedno veliko bravo za tebe", pohvalio ju je Ciboci.

"Cha-cha je zahtjevna, ples je brz, noge su bile malo ravne, malo ste ispadali iz ritma, ali ta tvoja interpretacija, taj tvoj gornji dio pokrije sve i mislim da se to na kraju ni ne primijeti. Bilo je super, samo tako dalje", kazala je Larisa.

"Tebe je užitak gledati, prvo i osnovno. Netko si tko jako dobro pleše i čovjek puno očekuje od tebe. Daj si fokus, suzi pokrete i to će biti top!" zaključio je Igor.
 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 +20 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Celebrity Naša omiljena glumica otvorila dušu pa se dovela do suza: ''Bilo je maligno, dijete mi je spasilo život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene