''jednostavno genijalan!''

Poznati Hrvati i Hrvatice oduševljeni su prolaskom Baby Lasagne u finale: ''Pojeo je stage, televiziju i postavio letvicu toliko visoko...''

Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu Sanjin Strukić/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 11 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 17 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 16 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 15 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 14 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 13 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 12 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 10 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 9 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 8 +26 Reakcije poznatih na prolazak Baby Lasagne u finale - 7 Galerija

Ne stišavaju se reakcije na prolazak Baby Lasagne u finale Eurosonga, a brojnim čestitkama pridružili su se i naši poznati.

Baby Lasagna prošao je u finale Eurosonga, a brojni poznati oglasili su se na društvenim mrežama s reakcijama na njegov nastup.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Poznati su prvi finalisti Eurosonga, među njima je i naš Baby Lasagna te srpska predstavnica Teya Dora!

Naš predstavnik nikog nije ostavio ravnodušnim, a u našoj galeriji pogledajte kako su njegovu izvedbu komentirali kolege glazbenici, glumci, influenceri i mnogi drugi.

Od nepoznatog mladića iz Umaga, Lasagni se sada na društvenim mrežama dive Jelena Rozga, Severina, Danijela Martinović, Luka Nižetić, Franka Batelić, Lucija Lugomer, Anja Šovagović Despot, Marco Cuccurin, Ivan Šarić, Mia Negovetić, Natalie Balmix, Tarik Filipović, Antonia Dora Pleško i mnogi drugi.

''Bravo!'', ''Donesi to doma'', ''Ajte svi leć'', ''Jednostavno genijalan'', ''Srce u želucu od napetosti'', ''Koja vibra u dvorani'', pisali su.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 5 Zanimljivosti Pogledajte što Srbi pišu o nastupu Baby Lasagne na Eurosongu, puno je komentara na njegovu izvedbu!

Poseban komentar napisao je Damir Kedžo.

"Zaspao sam. Pa sam vidio Irsku i mislim da ću večeras spavati kod mame i tate u krevetu. Pa je došao sweet Baby Lasagna i pojeo stage, televiziju, sve i postavio letvicu toliko visoko da ništa nema smisla nakon toga. Pa sam opet zaspao, pa je Slovenija pjevala ko da sutra ne postoji i to je bilo izvrsno, pa sam otišao do frižidera po puding. Onda je došla Švedska koja ima super stvar (SHM šalje pozdrave) i malo sam cupkao nogom. I sad mi se opet spava", napisao je.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 4 Celebrity Što kažete na nastup Baby Lasagne u polufinalu Eurosonga? Recite nam u anketi!

Javila se i naša političarka Jadranka Kosor.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Novinari plešu na ''Rim Tim Tagi Dim'' - 8 Novinari plešu na ''Rim Tim Tagi Dim'' - 6 Novinari plešu na ''Rim Tim Tagi Dim'' - 5 Novinari plešu na ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 +32 Novinari plešu na ''Rim Tim Tagi Dim'' - 3 Celebrity Pogledajte veselu atmosferu u press-centru Eurosonga: Novinari nisu odoljeli zaraznom ritmu ''Rim Tim Tagi Dima''!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bambie Thug - 4 Bambie Thug - 3 Bambie Thug - 2 Bambie Thug - 1 +26 Bambie Thug - 7 Celebrity Predstavnica Irske prestrašila gledatelje Eurosonga svojim nastupom: ''Kakav je ovo sotonizam, što je ovo?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene