Evo kako je

Princ William nakon dugo vremena progovorio o stanju princeze, od njene objave bolesti ništa se ne zna

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Kate Middleton i kralj Charles - 4 Kate Middleton i kralj Charles - 3 Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 3 +20 Princ Harry i Kate Middleton - 2 Galerija

Britanski princ William u petak je rekao da se njegova supruga Kate "osjeća dobro", u rijetkom javnom komentaru o princezi od Walesa koja prolazi preventivnu kemoterapiju protiv raka.

Nakon što joj je poslije operacije abdomena početkom ove godine otkriven rak, Kate je u ožujku objavila da je na liječenju.

Tada je rekla da se osjeća dobro, no ured kraljevskog para rekao je da neće redovito objavljivati informacije o njezinu zdravstvenom stanju i da se princeza neće vratiti javnim dužnostima sve dok joj liječnici ne kažu da je dovoljno dobro da to i učini.

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William - 3 Celebrity Bliska prijateljica Kate Middleton otkrila je detalje iz braka princeze otkako je bolesna: ''Prolaze kroz pakao...''

Međutim, tijekom posjeta bolnici na otočju Scilly, pored obale Cornwalla na jugozapadu Engleske, princ William (41) odgovorio je da je njegova supriga "dobro".

Prijestolonasljednik, koji je također i Vojvoda od Cornwalla, na dvodnevnom je putu toj regiji, gdje je posjetio gradilište novog projekta koji bi se trebao pozabaviti pitanjem beskućništva, proveo je vrijeme na plaži s lokalnim skupinama i posjetio obližnju bolnicu.

Pogledaji ovo Prince William - 6 Celebrity Princ William razbjesnio je kraljevske fanove, dok je njegova kći slavila rođendan, evo gdje je on uhvaćen

Došao je brodom u petak na otočje Scilly, udaljeno od obale Cornwalla 28 milja, kupio je Cornish pasty, poznato slano pecivo te regije te je rekao okupljenima da je njegova obitelj "prilično uzrujana" što je došao ovamo bez njih.

William se također sastao s lučkim radnicima i lokalnim poduzetnicima na najvećem otoku St Mary, a poveo je razgovor o pripremama za ljetnu turističku sezonu.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Njegov otac, kralj Charles (75), u četvrtak je također obavljao svoje kraljevske dužnosti, posjetivši koledž za vojnu obuku, što je njegov posljednji izlazak u javnost otkad se vratio dužnostima nakon dijagnoze raka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju HTZ snimio videozapis za Baby Lasagnu - 2 HTZ snimio videozapis za Baby Lasagnu - 1 HTZ posvetio objavu Baby Lasagni Baby Lasagna +25 Baby Lasagna - 7 Celebrity Nova HTZ razglednica za Lasagnu od koje ćete se rastopiti, pogledajte tko mu je poslao podršku s našeg predivnog otoka!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joost Klein - 9 Joost Klein - 7 Joost Klein - 5 Joost Klein - 4 +15 Joost Klein - 3 Celebrity Afera na Eurosongu: Nizozemac se nije pojavio na probi, istražuje se incident

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene