ni ne treba joj

Domaća glumica sve je očarala prirodnom ljepotom: "Prvi put u životu bez imalo šminke!"

Marijana Mikulić Marijana Mikulić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić Marijana Mikulić Marijana Mikulić Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 6 Marijana Mikulić - 4 Marijana Mikulić - 2 +14 Marijana Mikulić - 1 Galerija

Marijana Mikulić je na modnoj reviji u Zagrebu zablistala bez trunke šminke.

Glumica Marijana Mikulić (42)  podržala je svoju kolegicu Katarinu Baban na modnoj reviji njezina brenda Lilith u Zagrebu.

Za ovu je prigodu odabrala bijelu čipkastu haljinu i štikle iste boje, a na društvenim mrežama je otkrila i što je preskočila.

"Vrućina rastapa sve. Odlučujem prvi put u životu na event ići bez imalo šminke. Ali u ovoj haljini se i bez mrve šminke osjećam kao princeza", napisala je Marijana na Instagramu, pa je upitala pratitelje slažu misle li da se ipak trebala našminkati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

"Prirodno ste lijepa dama, nema potrebe za žbukom", "Nisi trebala, lijepa si!", "lijepa si bez šminke", "Tko je lijep, lijep je i to je to", "Lijepoj ženi šminka je samo višak", "Prirodno je najljepše", složili su se njezini pratitelji.

Mikulić je poznato po tome da na Instagramu otvoreno govori o svojem privatnom životu i često komentira svakodnevna zbivanja, a prati je nešto više od 40 tisuća ljudi.

Pogledaji ovo Marijana Mikulić Celebrity Naša glumica otvoreno je progovorila o problemu s kojim se danas bori sve više ljudi: "Vrijeme velikih turbulencija..."

Pogledaji ovo Marijana i Josip Mikulić Celebrity Naša glumica podijelila detalje o odlasku supruga u Njemačku: ''Morao je čekati pogodan trenutak za odlazak''

Pogledaji ovo Marijana Mikulić - 3 Celebrity Naša glumica progovorila o teškoj borbi u kojoj se našla s trojicom sinova: "Jednostavno moram vjerovati da će sve biti dobro, jer sam zatrpana svime"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bebi Dol - 2 Bebi Dol - 6 Bebi Dol - 4 Bebi Dol - 5 +14 Bebi Dol - 3 Celebrity Velika tuga u domu legendarne dance-zvijezde 90-ih, svi je i danas pamte po vezi s Massimom i osebujnom karakteru

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise - 6 Suri Cruise - 5 Suri Cruise - 4 Suri Cruise - 3 +25 Suri Cruise - 2 Celebrity Prizori predivne kćeri Toma Cruisea s maturalne sve su podsjetili na njezinu majku u hit-seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene