sjećate li se toga?

Lidija Bačić opet je uspjela iznenaditi izdanjem za festival na kojem je prošle godine nastupila jedva odjevena

Lidija Bačić Lidija Bačić Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Dražen Zečić - 1 Lidija Bačić i Dražen Zečić - 2 Lidija Bačić i Dražen Zečić - 3 Lidija Bačić i Dražen Zečić - 4 Lidija Bačić i Dražen Zečić - 5 Lidija Bačić na CMC festivalu 2023. - 1 Lidija Bačić na CMC festivalu 2023. - 2 Lidija Bačić na CMC festivalu 2023. - 3 Lidija Bačić na CMC festivalu 2023. - 4 Lidija Bačić na CMC festivalu 2023. - 5 +19 Lidija Bačić - 4 Galerija

Lidija Bačić nastupila je na CMC festivalu u izdanju koje nije tipično za nju.

Pjevačica Lidija Bačić bila je jedna od izvođača na prvoj večeri 16. CMC festivala u Vodicama.

Lile je izvela svoj duet s Draženom Zečićem "Nemam Više Ni Snage, Ni Volje", za koji su dobili i nagradu za najbolju pjesmu CMC festivala 2024. po izboru Udruge Jadranskih radija.

Lidija je za ovu prigodu odabrala usku crnu haljinu dužine ispod koljena, kojom je iznenadila sve prisutne koji su od nje navikli na puno izazovnija izdaja, posebice na ovom festivalu.

Tako je prošle godine nastupila odjevena samo u gornji dio bikinija i vruće hlačice, a tijelo je pokrila i zlatnom bojom. Njezinog prošlogodišnjeg izdanja prisjetiti se u našoj galeriji.

Osim Lidije i Zečića, na prvoj večeri CMC festivala nastupili su i Mate Bulić, grupa Vigor i Miroslav Škoro, a u subotu će se na pozornicu u Vodicama među ostalima popeti i Željko Bebek, Mladen Grdović te Neda Ukraden.

Pogledaji ovo Lidija Bačić i brat Franko - 2 Celebrity Znate li da Lidija Bačić ima brata? Njegov izgled san je mnogim ženama, a dosad ga je samo dvaput pokazala na društvenim mrežama

Pogledaji ovo Lidija Bačić - 2 Celebrity Golišava Lidija Bačić spakirala je bujno poprsje u crni grudnjak pa pozirala ispred ogledala: "Predivna kraljica"

Pogledaji ovo Lidija Bačić - 4 Celebrity Raskošni dekolte Lidije Bačić jedva je pridržavao mrežasti topić u kojem se pojavila na pozornici!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Sexon i Saša Midžor Sučić Sejo Sexon i Saša Midžor Sučić Sejo Sexon i Saša Midžor Sučić Sejo Sexon i Saša Midžor Sučić s djecom +26 Koncert Zabranjenog pušenja na Šalati Celebrity Sejo Sexon je više od 20 godina u braku sa Zagrepčankom u koju se zaljubio na prvi pogled, no nemamo je često priliku vidjeti

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene