u javnosti nakon dugo vremena

Marilyna Mansona nije nimalo lako prepoznati bez trunke šminke, izgleda kao potpuno druga osoba!

Marilyn Manson Marilyn Manson Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Manson Marilyn Manson i Piggy D. Marilyn Manson Marilyn Manson Marilyn Manson i Lindsay Usich Marilyn Manson Marilyn Manson Marilyn Manson Marilyn Manson - 1 Marilyn Manson - 4 +9 Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Galerija

Marilyn Manson proteklog se tjedna pojavio u javnosti prvi put nakon sedam mjeseci, a mi smo se tim povodom odlučili prisjetiti kako izgleda bez šminke.

Kontroverzni pjevač i glumac Brian Hugh Warner, poznatiji pod imenom Marilyn Manson, proteklog tjedna pojavio se u javnosti nakon sedam mjeseci skrivanja.

Manson je prošetao Los Angelesom u društvu Piggyja D-ja, basista Roba Zombieja, a bio je u potpuno crnom izdanju i pokrio je lice velikim sunčanim naočalama.U izlasku su ga ulovili i paparazzi, a Mansonove nove fotografije možete pogledati u galeriji.

55-godišnji pjevač je poznat po svojim ekstravagantnim kostimima, a gotovo uvijek je i potpuno našminkan te često ima i leće u boji. No tijekom godina paparazzi su ga nekoliko puta uspjeli u loviti i bez imalo šminke, a na tim je fotografijama neprepoznatljiv.

Kako Manson izgleda bez šminke, također pogledajte u našoj galeriji.

Inače, kontroverznog pjevača je zadnjih godina nekoliko bivših djevojaka tužilo za seksualno napastovanje i fizičko nasilje.

Početkom 2021. godine protiv Mansona se okrenulo desetak žena, a glavna predvodnica bila je Ashley Walters. Ona je za časopis People progovorila je o zlostavljanju koje je proživjela tijekom njihove veze. "Izrezao bi me po trbuhu i onda bi pio moju krv. Nakon toga bi me tjerao da ja pijem njegovu", kazala je među ostalim.

U veljači 2021. za zlostavljanje ga je optužila i glumica Evan Rachel Wood, s kojom je bio u vezi kad je njoj bilo 18 godina, a njemu 36. Par je 2010. bio i kratko zaručen, no prekinuli su prije nego što su stali pred oltar.

Manson je prije nekoliko dana podnio tužbu protiv Rachel i još jedne žene, optužujući ih da su u tajnosti vrbovale, koordinirale i pritiskale druge moguće tužitelje.

Manson je trenutno u braku s fotografkinjom Lindsay Usich, s kojom se vjenčao u tajnosti usred pandemije koronavirusa, a njihova veza počela je 2012. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 13 Marco Cuccurin - 11 +30 Marco Cuccurin - 10 Celebrity Omiljeni domaći influencer u suknji i otkrivena trbuha nastavlja prkositi stereotipima: "Važno je bit drukčiji od drugih!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene