''onaj jedan trenutak...''

Sve o susretu Baby Lasagne i dogradonačelnika Malmöa pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 8 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 2 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 3 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 4 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 5 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 6 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 7 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 1 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 9 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 10 +25 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 11 Galerija

Dojmovi se sliježu nakon jučerašnje prve polufinalne večeri kada se naš Baby Lasagna plasirao u finale. Sve je to u Malmöu pratila i ekipa Dnevnika Nove TV.

Nakon što su ga stranci zaustavljali na ulici, Bejbi Lasagnu primio je zamjenik gradonačelnika. Njegovi se dojmovi nakon sjajnog nastupa još nisu slegli.

''Baš na pozornici mi je bio trenutak, onaj jedan trenutak, sjećam ga se, kada sam morao gledati ravno u kameru, da sam si bio "znaš kolko te sad ljudi gleda iz Hrvatske kolko navija" pa sam bio aaaa'', priča Lasagna. 

Gledali su ga i na Rim Tim Tagi Dim plesali i novinari svih zemalja u press centru.

Plesalo se i na afterpartyju koji organiziraju obožavatelji Eurosonga. Tajči je nastupala u istoj ružičastoj haljini koju je imala i kada je bila na Eurosongu prije 34 godine.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna bio je gost u Dnevniku Nove TV, otkrio nam je sve o najslađem trenutku na Eurosongu!

''Sad ću, sad sam emotivna. Nisam uopće, mislim znala sam ja to s glavom, ali nisam imala priliku doživjet tu ljubav, iskrenu ljubav tih fanova'', priča Tajči.

Koju Bejbi Lasagna, kaže, sada opravdano dobiva.

''Vidim po objavama i po intervjuima kako on ima tu jednu smirenost. Kad mene pitaju kako si se osjećala na Euroviziji, o da sam bar imala, da sam bila osvještena kako taj mir sačuvati'', priča Tajči. 

Uz nas, u finalu su još i Portugal, Srbija, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska i Luksemburg. Bejbi Lazanja još uvijek vodi na kladionicama koje mu daju 35 posto šanse. Možemo samo reći - sretno!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Zbog eurovizijske ludnice već se počeo rezervirati smještaj u Zagrebu iduće godine!

Možemo samo reći - sretno!

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 8 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 7 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 6 Baby Lasagna +36 Baby Lasagna Zanimljivosti Zbog eurovizijske ludnice već se počeo rezervirati smještaj u Zagrebu iduće godine!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Zanimljivosti "Je li Lovren na aparatima?" Nakon prolaska Hrvatske u finale Eurosonga društvene mreže vrve urnebesnim forama na račun našeg nogometaša

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene