Zna se i ime!

Naš mladi voditelj i supruga u slatkom su iščekivanju, a sada su otkrili stiže li im dječak ili djevojčica: "Naš Šimun uskoro će dobiti…"

Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 7 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 7 Sara Bekavac 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 1 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 2 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 3 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 4 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 5 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 6 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 7 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 8 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 9 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš - 10 +12 Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Galerija

Dino Goleš i supruga Nina Slišković Goleš otkrili su spol i ime svog drugogo djeteta, koje im stiže početkom srpnja.

Voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš sa suprugom Ninom Slišković Goleš čeka drugo dijete, a sada su otkrili i hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu.

"Uzbuđeni smo i sretni što napokon možemo otkriti da će naš Šimun uskoro dobiti mlađeg brata Pavla. Beba stiže početkom srpnja pa će nam ovo sasvim sigurno biti ljeto za pamćenje! Naš Šimun također je uzbuđen, svaki dan s njim pričamo o tome što nas čeka, a on uoči svakog Nininog pregleda pita hoće li danas stići beba. Nema sumnje, bit će to velika bratska ljubav", rekao nam je Dino, a njegova supruga je spol bebe otkrila i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Slišković Goleš (@ninasliskovicgoles)

Par je sinčića Šimuna dobio 2021. godine.

Dino je svoju suprugu Ninu upoznao na fakultetu, gdje su zajedno studirali, pa Nina, koja radi kao radijska voditeljica, itekako razumije s kakvim se izazovima susreće, ali mu je zato i najveći kritičar.

"Mislim da je lijepo da te netko razumije, posao koji ti radiš, da razumije zašto te nema doma ili zašto ti je u nekom trenutku važno pojačati zvuk Dnevnika koji gledaš. Ali da ima kritika, uvijek ima kritika, ali ja im pristupam s radošću na licu", priznao je Dino jednom prilikom u IN magazinu.

Dinu i Nini ljubav se dogodila nakon četiri godine prijateljstva, a vjenčali su se nakon godinu i pol veze.

Inače, Goleš je započeo karijeru 2015. godine na Televiziji Student, gdje je radio kao novinar, urednik i voditelj različitih studentskih emisija, a timu Nove TV pridružio se 2017. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 +25 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Celebrity Vanna se oglasila nakon burnih reakcija na hrvatski žiri za Eurosong: "Svatko je glasao po svojoj savjesti, nije nimalo fer što me osuđujete!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Neme u Švicarskoj - 11 Doček Neme u Švicarskoj - 10 Doček Neme u Švicarskoj - 9 Doček Neme u Švicarskoj - 8 +25 Doček Neme u Švicarskoj - 7 Celebrity Doček pobjednika Eurosonga u Švicarskoj: Cvijeće, pjesma i zastave LGBTQ+ zajednice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene