''ovo je moja pobjeda!''

Pobjednica Eurosonga na bini našeg hit-showa: ''Ti si večeras dokazala koliko si velika!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško kao Loreen - 5 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 4 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 2 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 1 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 3 Antonia Dora Pleško kao Loreen Antonia Dora Pleško kao Loreen, TLZP - 1 Antonia Dora Pleško kao Loreen, TLZP - 2 Antonia Dora Pleško kao Loreen, TLZP - 3 Antonia Dora Pleško kao Loreen, TLZP - 4 +14 Antonia Dora Pleško kao Loreen, TLZP - 5 Galerija

Antonia Dora Pleško za finalnu epizodu ''Tvoje lice zvuči poznato'' odabrala je najzahtjevniju transformaciju, dvostruku pobjednicu Eurosonga Loreen.

Antonia Dora Pleško u posljednjoj epizodi ''Tvoje lice zvuči poznato'' utjelovila je Loreen, dvostruku pobjedniku Eurosonga.

''Gledala sam ju na televiziji i samo sam govorila ''Bože, želim ovakav nastup, ovakvu jednu pjesmu, ovako izgledat i ovako pjevat'', i evo nas'', rekla je uoči nastupa.

''Ovo je nastup od mene za mene i moja pobjeda je da večeras to uspijem napraviti onako kako sam to zamislila'', poželjela je.

Gledatelji emisije bili su sigurni da je na pozornici bila prava Loreen, a nakon nastupa, svi su joj ustali.

''Pokušavam iskoristit ovaj prostor ne samo da bi se divio tvom beskrajnom talentu, to je jedna velika volja i velika marljivost. Uvijek si bila na visini zadatka i ja ti na tome čestitam'', rekao je Goran Navojec.

''Jao što si ti talentirana, prekrasna za gledat, za slušat… Toliko si nam lijepoga donijela i pokazala se u različitim ulogama i koliko god da si bila dobra danas si bila iznad svega'', rekla joj je Minea.

''Odabrala si izrazito teško pjesmu i koreografiju, postoje tri načina pjevanja, iz trbuha iz prsa i iz glave, a Loreen je poznata po tome da se prebacuje. Ti si večeras u tome briljirala i s ovim nastupom dokazala si koliko si vokalno velika'', pohvalio ju je Mario Roth.

''Željela sam ovo izvesti jer sebe jednom vidim na pozornici Eurosonga'', rekla je nakon toga Antonia.

''Ja ću ti na ovaj nastup i na svih ovih 13 tjedana samo napraviti ovo'', najavio je Mario pa ustao i zapljeskao.

''Bolja si ti od nje vjeruj mi, ja se nadam da će doć neke generacije koje će tebe emitirati jer ti to zaslužuješ, i ako ne budeš Hrvatsku predstavljat ćeš Bosnu ja ti obećajem!'' rekao joj je Enis Bešlagić pa sve nasmijao.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Hanka Paldum - 2 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 5 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 4 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 1 +24 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 3 Celebrity Pa je li ovo stvarno istina? Pogledajte kako je Alen zakucao s Hankom Paldum: ''Ovo nije bila imitacija!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP - 5 Renata Končić Minea, TLZP - 6 +31 Renata Končić Minea, TLZP - 7 Celebrity Minea se od hit-showa oprašta ljepša nego ikad dosad, ova haljina zaslužila je mjesto u spektakularnom finalu!

Pogledaji ovo Alen Bičević kao Hanka Paldum - 2 Celebrity Pa je li ovo stvarno istina? Pogledajte kako je Alen zakucao s Hankom Paldum: ''Ovo nije bila imitacija!''

Pogledaji ovo Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Minea se od hit-showa oprašta ljepša nego ikad dosad, ova haljina zaslužila je mjesto u spektakularnom finalu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene