je li pokazala previše?

Kad je okrenula leđa, imalo se što vidjeti, kroz opasni porez izvirilo je više od očekivanog!

Anja Rubik Anja Rubik Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik Anja Rubik +13 Anja Rubik - 1 Galerija

Manekenka Anja Rubik ukrala je pozornost na premijeri filma "Horizon: An American Saga" na Filmskom festivalu u Cannesu.

Anja Rubik, jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, pobrinula se da ne prođe neprimijećeno na 77. Filmskom festivalu u Cannesu.

Manekenka je na premijeru filma "Horizon: An American Saga" stigla u naizgled čednoj haljini, koja je sprijeda bila zatvorena do grla, no kad se okrenula leđima, otkrila je i puno više od očekivanog.

Naime, visoki izrez na haljini otkrio je njezinu golu stražnjicu, a fotografi su spremno dočekali golišave prizore.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Mislite li da je Anja Rubik pokazala previše?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Rubik je rođena u Poljskoj, no zbog roditelja koji su bili veterinari u djetinjstvu je često mijenjala adrese, pa je tako živjela i u Grčkoj, Kanadi i Južnoafričkoj Republici. Kad joj je bilo 11 godina, vratila se u Poljsku, gdje je dvije godine kasnije potpisala ugovor s jednom manekenskom agencijom. Sa 17 godina preselila se u Pariz, gdje je istovremeno pohađala srednju školu i gradila manekensku karijeru. Svoj debi na modnoj pisti imala je 1998. godine, na reviji modne kuće Chanel, a ostalo je povijest. 2003. godine preselila se u New York, gdje i danas živi, te je nastavila raditi s brojnim luksuznim modnim brendovima, a nebrojeno je puta krasila i naslovnice najpoznatijih modnih časopisa.

Iza nje je brak sa srpskim manekenom Sašom Kneževićem, za kojeg se udala 2022. na Mallorci, a razveli su se 2015. godine. Manekenka otad uspješno skriva svoj ljubavni život.

Pogledaji ovo Bella Hadid - 2 Celebrity Kad su svi mislili da poslije prizora u badiću ne može više privući pažnju, ona bez grudnjaka stane pred fotografe

Pogledaji ovo Natasha Poly - 3 Celebrity U Cannesu smo dosad vidjeli svašta, ali ovaj outfit komentiraju baš svi: ''Možemo ti vidjeti intimne dijelove tijela!''

Pogledaji ovo Toni Garrn - 7 Celebrity Zavela je i DiCaprija, no prizori proreza na haljini koji je držala rukama za svaki slučaj - nisu sve oduševili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 2 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 3 +25 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 4 Celebrity Matiju Vuicu pet mjeseci nakon smrti partnera dočekalo neugodno iznenađenje na društvenim mrežama: "Oduzeli ste mi zadnju utjehu i tračak radosti"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 +25 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 5 Celebrity Afflecku su trebale dvije godine da shvati nešto što svi odavno znaju o Lopez? "Bio je potpuno zaslijepljen, sada mu je jasno..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene