''koliko težak put bio...''

Ana Rucner o velikim planovima za Kinu: ''Mene ne zanima da napravim uspjeh preko noći i nestanem...''

Ana Rucner Ana Rucner PR 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 6 Ana Rucner - 5 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 9 Ana Rucner - 10 +20 Ana Rucner - 11 Galerija

Ana Rucner progovorila je o svom boravku u Kini te je priznala da tamo želi izgraditi svoj brend i imidž, a otkrila je i još neke detalje iz privatnog života.

Naša violončelistica Ana Rucner po svojoj glazbenoj magiji poznata je u cijelome svijetu, a sada ispričala svoje trenutne impresije o Kini, gdje gradi svoje ime te je otkrila buduće planove planove. 

"Kina i kinesko tržište za mene su postale svakodnevnica. Kad nisam ovdje, odmaram se s obitelji u Zagrebu, spremam nove materijale te odsviram pokoji koncert. Tako je zadnjih godinu dana, nakon epidemije koja je resetirala većinu mog dotadašnjeg rada, a trenutno sam toliko fokusirana na azijsko tržište da mi je, najiskrenije, sve ostalo u drugom planu", Ana Rucner za tportal

U Kini će provesti dulje vrijeme gdje intenzivno, kako kaže, ondje gradi brend i imidž. 

"Jedno je doći u Kinu i napraviti seriju koncerata, a sasvim drugo je boraviti ovdje i graditi ime. Ovo drugo je prilično zahtjevnije, ali dugoročno gledano puno isplativije. Mene ne zanima da u Kini napravim potencijalni uspjeh preko noći i nestanem, nego da trajem, pa ma koliko težak i iscrpljujući put do toga bio. Eventualno onaj 'uspjeh preko noći', čiji je put trajao godinama unazad", kaže.

Posljednjih godinu dana je pola vremena provela baš u Šangaju i okolnim gradovima i već sada postiže velike rezultate, a jedan u nizu koncerata koji će održati u Šangaju 9. lipnja bit će 'Sunset Concert', kojim će ispratiti sunce "na počinak".

"Znam se našaliti sama sa sobom pa reći da u Kini gradim sve od nule, jedino je razlika što iza sebe nosim 20 godina iskustva na sceni, u kojima je bilo toliko izazova da bih mogla knjigu ispisati, točnije triler! Ali to iskustvo mi danas jako puno znači. Jer u Kini, s Kinezima treba imati puno strpljenja, dobre volje, povjerenja i konstantno raditi. Nema stajanja ni kad ti se sjedi. A sreću već imam, jer sam upravo tamo gdje trebam biti", priznala je.

Nedavno je pokazala i kako izgleda njezin stan, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Pogledaji ovo Ana Rucner Zanimljivosti Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!

Pogledaji ovo Ana Rucner Celebrity Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

Pogledaji ovo In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 inMagazin Partner Ane Rucner napokon stao pred kamere: Skupa su ispričali sve o svojoj ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga Celebrity Fanovi u nevjerici jer Rozga izgleda kao djevojčica: "Pa kako tako sijaš, kao vila!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +30 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s djecom Celebrity Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene